Kalastus

WP_20150619_020

Kalastaa saa ainoastaan kalastusluvalla, jonka voi ostaa paikallisesta kalastajakerhosta, satamakonttorista, joistakin matkatoimistoissa, mutta sen voi hankkia myös verkosta. Kalastusluvan voi ostaa päiväksi, kolmeksi päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai koko vuodelle. Lupia myydään erikseen onginnalle ja merenalaiselle harppunoinnille. Harrastuskalastus on mahdollista melkein koko Adrianmerellä paitsi joissakin paikoissa. Ne ovat satamat, rannat ja uintipaikat aikavälillä 1.5.-1.10., kansallispuistot Brijuni, Kornati, Mljet ja Krka. Ei saa myöskään kalastaa joillakin pienimmillä alueilla, joissa vaaditaan erikoislupa, jonka myöntävät viranomaiset. Niin ikään joitakin kalalajeja ei saa kalasta ilman erityislupaa, joka on kalliimpi kuin tavallinen lupa. Ne ovat tonnikala (Thunnus thynnus), miekkakala (Xiphias gladius) ja marliini (Tetrapturus belone).

Lisätietoja (kroaatiksi):  Kroatian maatalous- ja kalastusministeriö, Kroatian meriurheilukalastajien yhdistys, Kroatian kalastusliitto.

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Aktiiviloma, Patikoi ja kiipeile, Pyöräily, Golf, Purjelautailu, Varjoliito, Ratsastus, Koskenlasku, Kanootti, Kajakki, Kalastus, Metsästys, Wellness

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *