Brijuni

brijuni-pulainfo-hr

Brijuni on Kroatian Kultaranta: täällä kesäisin asuu Kroatian presidentti, ja täällä käyvät hänen kansainväliset korkeatasoiset vieraansa. Paitsi presidentit, täällä ovat vierailleet myös kuninkaalliset sekä jet-set, joille tämä on mieluisa piilopaikka. Meille muille Brijunin saaristo on ennen kaikkea upea kansallispuisto: kauniita maisemia ja historiaa.

Brijiuni-214Täällä on  eläintarha, jossa papukaijat kertovat omia tarinoita, mutta muuten ympärillä vallitsee hiljaisuus ja rauha. Katso meriveden laatu ja uimarannat. Veli Brijun -saarelle pääsee veneellämyös pieni Fažanasta. Matka kestää varttitunnin. Katso esittelyvideo (26 s.). 7 päivän sääennuste. 3 päivän ennuste Brijuni. Varaa hyvä hotelli tai laadukas lomahuoneisto, talo tai huvila. Varaa edullinen vuokra-auto.

Lisätietoja: np-brijuni.hr

 

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Suosittelemamme hotellit, lomahuoneistot, pienoishotellit, lomatalot ja lomahuvilat.

Lentoyhteyksiä ja autonvuokrausta: Pula: Lufthansa /autonvuokraus Pula; Ljubljana: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Ljubljana; Trieste: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Trieste; Venetsia: KLM, LufthansaAir Baltic kesäisin /autonvuokraus Venetsia.

Takaisin: < Pula ja Istria     << Kroatian matkailualueet

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!