Poreč

go3-176

Poreč on 4000 vuotta vanha kaupunki, joka on elänyt mm. roomalaisten, itägoottien, bysanttilaisten, langobardien, frankkien, venetsialaisten, itävaltalaisten, ranskalaisten, italialaisten ja jugoslaavien vallan alla. Näin vaiherikas historia on luonnollisesti jättänyt jälkensä kaupungin olemukseen. Arvokkain rakennus on mosaiikilla koristettu bysanttilaistyylinen 500-luvulla rakennettu Eufrasiuksen basilika, joka on Unescon maailmanperintökohde.

Porec-121Paitsi kulttuuria ja historiaa, Poreč tarjoaa myös puhtaita uintipaikkoja ja on ehdottomasti Kroatian sinilippuennätysten haltija. Katso meriveden laatu ja uimarannat. Sinilippuja: 15. Kulttuuritapahtumia: Parenzana, Giostra, Porečin delfiini. 7 päivän sääennuste. 3 päivän ennuste Porec.  Varaa hyvä hotelli tai laadukas lomahuoneisto, talo tai huvila. Varaa edullinen vuokra-auto.

Lisätietoja: to-porec.com

 

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Suosittelemamme hotellit, lomahuoneistot, pienoishotellit, lomatalot ja lomahuvilat.

Lentoyhteyksiä ja autonvuokrausta: Pula: Lufthansa /autonvuokraus Pula; Ljubljana: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Ljubljana; Trieste: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Trieste; Venetsia: KLM, Lufthansa, Air Baltic kesäisin /autonvuokraus Venetsia.

Takaisin: < Pula ja Istria     << Kroatian matkailualueet

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!