Rovinj

go3-457a

Boheemi Rovinj on taiteilijoiden rakastama lomanviettopaikka. Romanttisessa Rovinjissa viihtyvät myös rakastavaiset. Rovinj on kaunis ja suosittu lomakohde, Istrian toiseksi suosituin heti Porečin jälkeen. Rovinjin kaupungilla on hyvin kompakti asemakaava, ja kauempaa katsottuna vaikuttaa siltä, että kaupunki nousee vedestä ja laajenee mäen laelle, jota hallitsee barokkivenetsialaistyylinen pyhän Eufemian kirkko tornineen. Rovinjista löytyy myös kotiseutumuseo Batana, jossa voi katsella miten istrialaiset aikoinaan elivät.

tzgrovinj-hrKaupungin edustalta löytyy saaristo, joka koostuu 22 pienestä saaresta.  Kauneimmat niistä ovat Pyhä Andreas ja Pyhä Katariina.  Rovinjissa on runsaasti uintimahdollisuuksia. Katso meriveden laatu ja uimarannat. Sinilippuja: 5. 7 päivän sääennuste. 3 päivän ennuste Rovinj.  Varaa hyvä hotelli tai laadukas lomahuoneisto, talo tai huvila. Varaa edullinen vuokra-auto.

Lisätietoja: tzgrovinj.hr

 

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Suosittelemamme hotellit, lomahuoneistot, pienoishotellit, lomatalot ja lomahuvilat.

Lentoyhteyksiä ja autonvuokrausta: Pula: Lufthansa /autonvuokraus Pula; Ljubljana: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Ljubljana; Trieste: KLM, Lufthansa /autonvuokraus Trieste; Venetsia: KLM, Lufthansa, Air Baltic kesäisin /autonvuokraus Venetsia.

Takaisin: < Pula ja Istria     << Kroatian matkailualueet

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!