Bussilla

DSC06499

Bussiliikenne on aika hyvin kehittynyttä, ja bussilla pääsee yleensä  pieneenkin kylään. Bussit ovat tavallisesti myös junaa nopeampi kulkuväline. Pitkän matkan bussit ovat mukavia, ja ne kaikki ovat ilmastoituja.

Kroatian ja Keski- ja Länsi-Euroopan välillä on säännöllinen reittiliikenne, varsinkin Saksan ja Itävallan suuntaan. Lisätietoja Eurolines eurolines.com sekä Flixbus flixbus.com. Flixbus-yhtiö liikennöi reitillä Wien-Zagreb. Toisaalta samalla yhtiöllä on olemassa myös Berliini-Wien välinen reitti, joka kulkee kahdesti päivässä.

Toistaiseksi ainoa nettiosoite, johon on koottu kaikki Kroatian liikennöitsijät, on  buscroatia.com tai autobusni-kolodvor.com, josta saa käsityksen reiteistä ja liikennöitsijöistä. Sivut toimivat paremmin kroaatiksi kuin englanniksi, ja ne ovat vain suuntaa antavia.

Tarkempia lisätietoja bussiyhteyksistä saa myös neljän suuren kaupungin linja-autoasemilta: Dubrovnik  libertasdubrovnik.com, Rijeka  autotrans.hr, Split ak-split.hr, Zagreb akz.hr.

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Liikenne, Lentäen, Autolla, MeriteitseKroatian lautat ja laivat, Junalla, Bussilla ja junalla, BussillaKaupunkien paikallisliikenne

 

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!