Majoitus

Villa-Drage

Kroatiassa voi majoittua monin eri tavoin. Klassisten hotellien lisäksi on olemassa pieniä boutique-hotelleita, thalassoterapiaan erikoistuneita wellness-hotelleja.  Majoittua voi myös vanhaan palatsiin tai linnaan.

Enemmän rauhaa kaipaaville sopii varmaan paremmin talon vuokraaminen, joko standardi- tai luksusversiona. Halvempi vaihtoehto on vuokrata loma-asunto, joita niin ikään löytyy standardi- sekä luksusversiona.

Leirintä-alueiden tarjonta on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina. Nyt ei enää tarvita omaa asuntoautoa tai -vaunua majoittuakseen leirintäalueelle. Siitä pitävät huolta lukuisat siirrettävät talot, mökit ja lomatalot lukuisilla leirintäalueilla.

Täysin omaa rauhaa ja hiljaisuutta arvostavat nauttivat varmaan oleskelusta majakalla tai ”melkein” asumattomalla saarella ilman pelkoa, että nurkan takana tulisi vastaan joku puolituttu.

Aivan toisenlainen meno on iloisessa lomakylässä: on väkeä, riemua, naurua ja laulua.  On hyvä olla, eikä ole pakko lähteä minnekään jos ei huvita: kaikki palvelut löytyvät käden ulottuvilta.

Kroatia on erinomainen kohde myös purjehduksen ystäville: unohtamattomien maisemien lisäksi Kroatia tarjoaa myös monta hyvin varustettua venesatamaa sekä hyvät risteilypuitteet.

Sen kun valitset!

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Majoitusvinkkejä: laadukkaat hotellit, laadukkaat lomahuoneistot, talot, huvilat ja pienhotellit, venevuokraus ja risteilyt

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!