Lomakylät

HRS-Falkensteiner_Apartments_Petrcane-Zadar-Petrcane-Hotel_outdoor_area-10-639488

Lomakylä on yksi mahdollinen ratkaisu lapsiperheille. Tiiviillä alueella löytyvät läheltä tarpeelliset palvelut, ja jos niin haluaa, koko loman voi pysytellä samassa paikassa ilman pakkoa lähteä kauemmas. Lomakylä sijaitsee tavallisesti jonkun hotellin yhteydessä, ja kylään kuuluu oma ranta sekä tavallisesti myös yhteiset uima-altaat. Perheiden suosiossa on huoneistomajoitus koska niissä voi halutessaan laittaa ruokaa itse. Huoneistot ovat tavallisesti hyvin varusteltuja ja ilmastoituja. Alueilla toimii usein maksuton internet-yhteys.  Huoneistot koostuvat tavallisesti mm. yhdestä tai useammasta makuuhuoneesta, kodinkoneilla ja astioilla varustetusta keittiöstä sekä kylpyhuoneesta.  Huoneiston asiakkailla on mahdollisuus tilata puoli- tai täyshoito.

Falkensteiner_Apartments_Petrcane-Zadar-Petrcane-Hotel_outdoor_area-10-639488Perheet voivat toki majoittua lomakylissä tavalliseen hotellihuoneeseenkin. Silloin ei ole ruoanlaittomahdollisuutta, mutta hotellimajoitukseen kuuluu puolihoito.

Hintaesimerkki: neljän hengen perheen vuorokausi neljän tähden huoneistossa tai hotellissa  n. 220 euroa (sis. joko huoneiston vuokra ilman ruokailua tai kaksi hotellihuonetta puolihoidolla).

Lomakylien määrä on Kroatiassa yli 40.  Ne on keskittyvät rannikolle ja sijaitsevat tyypillisesti hieman keskustan ulkopuolella. Suurin valikoima löytyy Istriasta ja Keski-Dalmatiasta, mutta niitä on myös Pohjois-Dalmatiassa. Sopivan hotellin löydät siten, että ensin valitset sopivan paikkakunnan ja ajankohdan ja sen jälkeen tarkennat hakue laittamalla rastin hotelliportaalin vasemmalla olevan haun valintaruutuun, esim.: Zadarin seutu, Hotellityyppi Uhrheilu-/vapaa-ajanhotelli tai All-Inclusive-hotelli. 

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Majoitusvinkkejä: laadukkaat hotellit, laadukkaat lomahuoneistot, talot, huvilat ja pienhotellit, venevuokraus ja risteilyt

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!