Risteilyjä

gulet_croatia_charter_andi_01

Risteily Välimerellä on suuri elämys. Kroatian edustalla tapahtuvat risteilyt kestävät yleensä viikon verran. Ne toteutetaan usein perinteisillä purjelaivoilla, nk. guleteilla, joihin mahtuu 12-20 matkustajaa.  Purjelaivoja löytyy pitkin Adrianmeren rannikkoa pohjoisesta etelään. Tietoa risteilyistä saa esimerkiksi suomenkieliseltä venevuokraukseen Kroatiassa erikoistunut sivustolta, jossa niin ikään välitetään risteilyjä, joko vakiomuotoisena tai räätälöitynä palveluna pienemmälle tai isommalle seurueelle. Risteily on mitä parhain ja kätevin tapa tutustua Kroatian kauniiseen rannikkoon. Tietoja risteilystä saa tietysti myös paikallisista matkatoimistoista.  Risteilyt kuin risteilyt ovat kovassa suosiossa, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä jos on sellaiselle tarkoitus mennä.  Majoitus  laivassa perustuu tavallisesti täysi- tai puolihoitoon. Asiakkailla on mahdollisuus tehdä retkiä saariin, ja joissakin tapauksissa myös Kroatian sisämaahan, ja tutustua moniin kansallispuistoihin (Mljet, Paklenica, Krka, Kornati).

Myös pienemmillä aluksilla retkeillään ja hyvin paljonkin. Retkien lisäksi pienempien aluksien omistajien kanssa voi sopia myös muista palveluista tarpeen mukaan (esimerkiksi kalastusretki). Pienempien alusten omistajat ovat järjestyneet alueyhdistyksiin.

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Meri, Vuoroveden vaihtelut, Merivirrat,
Purjehtimaan, Rannikko, Ilmasto ja sää, Veneen vuokraaminen, Omalla veneellä, Kuljettajan pätevyys, Kipparit, Venesatamat, Satamakonttorit, Turvallisuussääntöjä, Merihädässä, Ympäristö, Kun kohtaat delfiinin,
Uimarannat, Sinilippu liehuu, Turvallisuus,
Risteilyjä,
Sukeltajan maailma, Sukeltajakortti, Missä saa sukeltaa?

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!