Tapahtumat

godisnji09_1-124

Kroatia on täynnä erilaisia kulttuuritapahtumia, festivaaleja ja matkailutapahtumia ympäri vuoden. Joillakin niistä ovat pitkät perineet. Jotkut ovat tasokkaita ja perinteisiä tapahtumia, toiset puolestaan vähemmän vakavia ja spontaanimpia. Jotkut omistautuvat vain yhdelle teemalle, toiset ovat monipuolisia. Monet tapahtumat on omistettu taiteelle, joko yhdelle tai useammalle. On sellaisia, jotka elvyttävät historiallisia teemoja, ja jotkut puolestaan seuraavat nykykulttuurin kehitystä. Jotkut ovat luovia työpajoja, jotkut mielenkiintoisia urheilutapahtumia ja jotkut ovat muuten vaan omaperäisiä ja hauskoja. Joissakin vierailevat kansainvälisesti tunnetut esiintyjät, ja toisissa tunnelma on kuin kyläjuhlassa.

Listan tarkoitus ei ole missään nimessä olla kattava, vaan pyrimme poimimaan mielestämme edustavan listan sellaisista tapahtumista, jotka voisivat olla mielenkiintoisia suomalaiselle matkailijalle. Väärinkäsitysten välttämiseksi sanottakoon, että Dubrovnikin kesäfestivaali www.dubrovnik-festival.hr on kaikista näistä tapahtumista tunnetuin ja arvostetuin.

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Näe ja koe, Nähtävyydet, Unesco, Luonto, Kansallispuistot, Luonnonpuistot,
Historia, Sanasto,
Kulttuuri, Museot ja galleriat, Taide, Kuvataide ja arkkitehtuuri, Musiikki, Tanssi, teatteri, elokuva, Kieli ja kirjallisuus, Tapahtumat, Musiikkitapahtumia, Tanssitapahtumia, Teatteritapahtumia, Elokuvatapahtumia, Ruokatapahtumia, Urheilutapahtumia, Perinnettä ja historiaa, Monipuolisia tapahtumia,
Ruoka, Välimeren keittiö, Mannermainen keittiöViini ja väkevätViininviljely, Olut ja panimot

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!