Monipuolisia tapahtumia

dubrovnik-minus-festival-hr

Labin Art Republic: pienmuotoista teatteria, musiikkia, kuvataidetta. Labin, heinä-elokuu.

Kastavin kulttuurikesä: pieni Kvarnerin paikkakunta 365 m meren yläpuolella tarjoaa monipuolisia kesätapahtumia: teatteria, musiikkia, kuvataidetta, työpajoja. Kastav, vk 26-vk 35.

Novaljan kulttuurikesä tarjoaa Pagin saarella lomaileville, mm. teatteriesityksiä, klassisen ja kevyen musiikin konsertteja, etnoiltoja Pagin juustoa unohtamatta. Novalja, kesä-syyskuu

Hvarin kesätapahtumat: kansainvälisiä teatteriesityksiä, musiikkia ja folkloriesityksiä. Hvar, touko-lokakuu.

Trogirin kulttuurikesä: klassista ja dalmatialaista perinteistä musiikkia, näyttelyitä, teatteriesityksiä Trogirin tunnelmallisessa vanhassa keskustassa. Lisäksi kansanomaisia kalastajajuhlia, tuoretta kalaa ja viiniä. Trogir,  heinä-elokuu.

Mljetin kulttuurikesä: musiikkia, taidenäyttelyjä, teatteriesityksiä ja kansantanssia. Mljet, heinä-elokuu

Dubrovnikin kesäfestivaali on kaikista näistä tapahtumista tunnetuin ja arvostetuin. Klassista musiikkia ja teatteriesityksiä Dubrovnikin vanhan kaupungin keskellä. Dubrovnik, 10.7.- 25.8.

Epidaurus Festival: klassista musiikkia, jazzia, näyttelyjä, teatteriesityksiä. Etabloitujen taiteilijoiden lisäksi myös nuoria osallistujia. Cavtat, syyskuu.

Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Oikopolut: Näe ja koe, Nähtävyydet, Unesco, Luonto, Kansallispuistot, Luonnonpuistot,
Historia, Sanasto,
Kulttuuri, Museot ja galleriat, Taide, Kuvataide ja arkkitehtuuri, Musiikki, Tanssi, teatteri, elokuva, Kieli ja kirjallisuus, Tapahtumat, Musiikkitapahtumia, Tanssitapahtumia, Teatteritapahtumia, Elokuvatapahtumia, Ruokatapahtumia, Urheilutapahtumia, Perinnettä ja historiaa, Monipuolisia tapahtumia,
Ruoka, Välimeren keittiö, Mannermainen keittiöViini ja väkevätViininviljely, Olut ja panimot

 

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!