Yleistä

BV_07-658

Kroatiassa on aurinkoa, turkoosimaista kristallinkirkasta merivettä ja hyvää ruokaa. Se on maa, joka on sopivan kaukana arkihuolistamme, vain kolmen lentotunnin matkan päästä Suomesta. Kroatia ei ole onneksi massamatkailumaa. Arvostettu matkailumaa kuitenkin! Tämän asian huomaa hyvin osaavien matkailuammattilaisten työssä, mutta samalla matkailijoiden yksilöllisessä kohtelussa. Helsinkiä ja Kroatiaa yhdistävät suorat tai välilaskulliset lennot, jolloin määräpäänä ovat esimerkiksi rannikkokaupungit Pula, Split, Zadar, Rijeka tai Dubrovnik tai pääkaupunki Zagreb. Suoran lennon kesto on noin 3 tuntia. Tututstu Kroatiaan lyhyen (30 s.) videon avulla!

Kroatiassa käy eniten matkailijoita huippusesongin aikana (noin 15.7.-31.8.). Jos haluat välttää suuria ruuhkia ja liian korkeita lämpötiloja, kannattaa miettiä muita ajankohtia vierailla maassa. Jo huhtikuussa päivät ovat miellyttävän lämpimiä. Lämpöä riittää lokakuuhun asti. Lue lisää. Katso  Tervetuloa Kroatiaan!

Oikopolut: Yleistä, Hyödyllistä yleistietoa, Juhlapyhät, Turvallisuus, Terveydenhoito, Hätätilanteessa, Lemmikit, Käytännön vinkkejä

 Tästä löydät Adrianin matkat Kroatiaan

Kroatia – laatumajoitus, veneet, risteilyt, vuokra-autot ja hotellit. Klikkaa kuvaketta ja varaa!